Monday, March 14, 2011

Blog untuk kutuk orang je

Hah,,bace tajuk pun da bengang.mmglah kt internet kite amalkan konsep the freedom of speech,tp klau da over cmne pulak??heish brader...kutuk2 orang (brader tak cencored plak name die dlm entry tu).Kt skolah bukn main lg 'kaulah sahabat dunia akhirat',,tp kt blog brader..brader tulis,,'aku tak suka dia'...
Kesimpulannya,,kite kne ckp @ tulis baik2,,lapik2 sket jgn main redah je..
ahah,,alang2 nk kongsi sesuatu dgn readers sekalian..
di ******,,si A,B,C bersahabat baik (kes lbih kurang dgn yg td cume tak tulis kt blog),,tp si A ckp die tak suke si B dn C,,si B tak suke si C dan A,,si C tak suke si A dan B...aku yang dengar da naik pelik...-____-"..tp klau gi mane2 xboleh brenggang..agaknye kt dunia ni da tak ade lg sahabat sejati lagi...maybe..
`FRIENDSHIP IS HONEY,,SWEET,,BUT DON'T EAT IT'

3 comments:

  1. ada lg ke sahabt sejati .? wahhaaaaa . mcm dh tak de jek .!

    ReplyDelete
  2. hehee ,,,
    ada sahabat sejati ..
    =)

    ReplyDelete
  3. bestnye ade sahabat sejati kan3 :D

    ReplyDelete